3/12/07

Relats, una revista per a joves

Des del principi del blog, als Enllaços, n’hi ha un a la web de la revsita Relats per a joves. Avui l’Ermita en xarxa els hi fa una mica de propaganda... tornant la que han fet ells en el seu darrer número, el d'octubre, novembre i desembre (el 12), on a la secció «Creació Jove» hi apareixia un article sobre l'Ermita en xarxa. Gràcies!


El gener del 2005 va néixer Relats, una revista trimestral de pensament, feta per joves.

Relats parla de solidaritat, compromís i transformació social, però també de filosofia, medi ambient, ecumenisme i interreligiositat, i la pau i el respecte entre cultures... Tot des del punt de vista de testimonis de primera mà: experiències de joves que s’han implicat en la societat per fer-la millor.

Relats no té pretencions de canviar el món... només intenta fer conèixer de forma discreta la gent que amb les seves accions i pensaments ajuden a fer el món una mica més humà i sensible a tot allò que ens envolta silenciosament i sense cridar l'atenció.

A més de la revista, l'Equip de Relats també coordina l'espai de pregària des de l'actualitat: la «Pregactualitat» (que podeu trobar a: http://www.jesuites.net/pregactualitat/).

La revista surt quatre cops l'any (gener-març, abril-juny, juliol-setembre, octubre-desembre) i la subscripció val 10 euros pels menors de 25 anys i a partir de 26, en val 15.

Els podreu trobar a la llibreria Claret (c. Roger de Llúria 5, Barcelona) i a Internet a:

http://www.revistarelats.cat/

Animeu-vos a subscriure-us'hi, val molt la pena!